Compania noastră

Smart Organic a fost fondată în 2009 cu intenția de a face ca alimentele organice să fie accesibile și plăcute pentru toată lumea. Astăzi suntem unul dintre principalii producători și distribuitori de alimente organice din Europa. Prin rețeaua noastră de distribuitori și comercianți cu amănuntul, produsele noastre sunt disponibile în peste 60 de țări din întreaga lume – pe piața noastră locală din Uniunea Europeană dar și în Asia și Americi.

Smart Organic

MISIUNEA NOASTRĂ

VALORI

Oamenii pe primul plan

Ce poate fi mai important decât sănătatea și bunăstarea oamenilor – cea a consumatorilor produselor noastre, a angajaților și a furnizorilor noștri – fermierii care lucrează pe câmpuri.
Da, vrem să obținem profit, dar nu în detrimentul sănătății cuiva! De aceea selectăm cu atenție ingredientele ecologice de înaltă calitate și acordăm atenție deosebită condițiilor de lucru din fabricile și depozitele noastre.

Autenticitate

Realizăm numai produse în care credem, produse de care ne bucurăm și le oferim propriilor familii. Autenticitatea este forța noastră.

Soluții pe termen lung

Ne gestionăm afacerea într-un mod sustenabil din punct de vedere economic, social și ecologic la nivel local și global, deoarece dorim să satisfacem atât nevoile generațiilor actuale cât și ale generațiilor viitoare. Combinarea acestui lucru cu eforturile noastre de a realiza produse de o calitate excepțională a fost întotdeauna și continuă să fie cea mai mare prioritate a noastră.

Gândire reciproc avantajoasă

Putem ajunge departe doar împreună. Acesta este motivul pentru care ne place să colaborăm și să susținem companii care au aceleași viziuni ca și noi și să cooperăm într-o manieră reciproc avantajoasă. Abordarea noastră se bazează pe încredere reciprocă și este în concordanță cu responsabilitatea noastră ca companie de a contribui la beneficiul și creșterea eficientă pentru toată lumea din lanțul de aprovizionare cu alimente.

Concentrați pe inovație

Provocarea noastră principală este de a satisface nevoile clienților și să le anticipăm pe cele viitoare – atât în produsele noastre cât și în modul în care acestea ajung la consumatorii noștri. Prin urmare, inovația este o parte integrantă a muncii noastre zilnice. În ceea ce privește produsele, ne străduim să dezvoltăm replici sănătoase ale produselor preferate deja existente, eliminând ingredientele dăunătoare din acestea.

Atitudine pozitivă

În ciuda eforturilor noastre, nu totul iese așa cum ne dorim. Cu toate acestea, menținerea unei atitudini pozitive, afișarea unui zâmbet ne ajută să facem față în mod eficient dificultăților și să ne continuăm misiunea… Fiecare provocare și fiecare eșec sunt o piatră de temelie către scopul de a face toate alimentele noastre organice.

Curaj

Facem pași îndrăzneți în încercarea noastră de a răspunde, în mod adecvat și rapid, nevoilor în creștere pentru o viață mai sănătoasă și mai durabilă. Avem curajul de a face alegeri responsabile și de a schimba status quo-ul prin aplicarea practici comerciale mai bune.

Producție

Producem cu mândrie

Majoritatea produselor noastre, din propria fabrică din Sofia, se întind pe mai bine de 6000 mp. Acest lucru ne permite să avem un control mai bun în fiecare zi asupra fiecărei etape a procesului de producție. Avem trei hale principale de producție.

Producția de batoane

Aici, în fiecare lună, producem peste 1 miliona de batoane energizante și proteice – pe bază de fructe și nuci, pe bază de plante, fără adaos de zahăr, pentru copii, adulți, sportivi și oameni activi în general. Ultima noastră inovație este linia de acoperire cu ciocolată, unde învelim batoanele în ciocolată vegană delicioasă, fabricată intern, din cacao peruviană. Marca noastră de batoane este Roobar.

Patiserie

Aici producem KookieCat – prăjituri vegane delicioase, fără gluten. Fără grăsime de palmier, fără făină din grâu, fără ouă, fără lactate și fără zahăr din trestie. Cu toate acestea prăjitura are un gust și o textură excelente. De asemenea, coacem aici granola fără gluten, precum și chipsuri de nucă de cocos și chipsuri de mere – toate sub numele de marcă Bett’r. Ah, uitasem de prăjiturile fără zahăr numite Rookies, îndulcite numai cu fructe uscate.

Linii de ambalare

Aici ambalăm o gamă largă de materii prime organice, de înaltă calitate, în pachete care sunt apoi vândute cu amănuntul. Printre acestea sunt alimente de bază, cum ar fi cerealele organice, leguminoasele, semințele, nucile și fructele uscate; superalimente din întreaga lume, cum ar fi produsele crude pe bază de cacao, spirulina, maca și așa mai departe; ulei de cocos, unt de cacao și  ghee organic. Brandurile noastre sunt Smart Organic pentru alimentele de bază și Dragon Superfoods pentru alimentele funcționale.

Calitatea

Scopul nostru este acela de a oferi cele mai naturale alimente, minim procesate, în același timp făcându-le convenabile și ușor de utilizat.

Producția noastră este certificată organic, dar și certificată în conformitate cu cel mai înalt standard internațional pentru siguranța alimentelor și calitatea produselor și a procesului de producție – IFS cu  97% conformitate. În plus avem un plan stufos de monitorizare pentru efectuarea testelor de laborator pentru pesticide, metale grele și microbiologie. Aceasta este o prioritate de top pentru echipa noastră de calitate pentru a asigura calitatea organică a produselor și siguranța acestora. Controlul nostru de calitate urmărește fiecare etapă din lanțul de aprovizionare – producția de materii prime, procesarea, depozitarea și transportul. Mai jos vei găsi o listă cu certificările noastre:

Aprovizionare responsabilă

Pentru a putea oferi produse accesibile, de înaltă calitate

Scurtăm lanțul de aprovizionare prin cumpărarea de materii prime direct de la producători din întreaga lume. În acest fel reducem emisiile dăunătoare din timpul transportului și utilizăm mai puține ambalaje. Prioritatea noastră este să furnizăm materii prime la nivel mondial de la fermierii bulgari și europeni. Restul materiilor îl obținem de la fermieri, cooperative și comercianți din peste 30 de țări din întreaga lume. Relațiile sănătoase și de lungă durată cu furnizorii noștri au un impact pozitiv asupra calității materiilor prime pe care ni le furnizează.

Lumea Smart Organic astăzi