Siropul de curmale este un îndulcitor natural, obținut din curmale 100% organice. Are un gust bogat și dulce, iar aroma sa este una plăcută de fructe. Este cunoscut ca fiind una dintre cele mai utilizate și benefice alternative naturale la zahărul alb.
Una până la două linguri de sirop asigură necesarul zilnic al unei persoane pentru magneziu, cupru și sulf, jumătate din necesarul de fier și un sfert din necesarul de calciu. Te rugăm să nu neglijezi conținutul de fructoză din acesta.
Îți recomandăm o utilizare moderată. Siropul nu este potrivit pentru persoanele cu diabet și cu glicemie ridicată.
Poți folosi siropul de curmale direct pe clătite, produse de patiserie, băuturi sau gustări cu iaurt.
Folosește-l atât în formă crudă, cât și în tratament termic.
Beneficii pentru organism de pe urma consumului de curmale:
- Ajută la digestie, deoarece sunt bogate în fibre
- Au proprietăți antiinflamatorii
- Sunt bogate în minerale și vitamine
- Conțin cantități mari de potasiu, care normalizează tensiunea arterială.
Ingrediente: Sirop de curmale* (100%).
*provenit din agricultura ecologică
Certificare organica a produsului conform BG-BIO-22
Recenzii
Nu există recenzii până acum.