Orezul roșu conține compuși care poartă numele de antociani. Adesea ne gândim la antocianii din afine și din alte fructe sau legume de culoare roșu-violet. Faptul că orezul roșu conține antociani este un lucru foarte important, deoarece vei obține mai mulți nutrienți. Este bogat în carbohidrați și macronutrienți. Gustul, aroma și textura sa unice îl fac să fie potrivit pentru diferite tipuri de mâncăruri.
Recomandare de utilizare: clătește orezul de mai multe ori, îndepărtând excesul de amidon. Într-o oală de dimensiuni medii, toarnă 2 căni cu apă și una cu orez și apoi pune-o la fiert. Acoperă oala cu un capac etanș, apoi redu focul către minim și gătește astfel timp de 15 sau 20 de minute, până în clipa în care toată cantitatea de apă este absorbită iar orezul este fraged.
Ingrediente: orez roșu*.
*ingredient certificat organic.
A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Origine: Tailanda / Vietnam
Certificarea organică a produsului de către BG–BIO–22
500 g
Va fi folosit în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate
Recenzii
Nu există recenzii până acum.