Quinoa sunt semințe care nu conțin gluten, bogate în proteine și printre singurele alimente vegetale care conțin cantități suficiente din toți cei nouă aminoacizi esențiali. De asemenea, este mult mai bogată în fibre bio decât majoritatea cerealelor. Quinoa conține mari cantități de flavonoide, inclusiv quercetină și kaempferol. Acești antioxidanți puternici ai plantelor au numeroase beneficii pentru sănătate.
Bogată în fibre, minerale, antioxidanți și proteine complete, quinoa ecologică este una dintre cele mai sănătoase și mai hrănitoare alimente de pe planetă. Poate îmbunătăți nivelul de zahăr din sânge și pe cel de colesterol și poate ajuta și la pierderea în greutate.
Dintre toate culorile de quinoa, quinoa albă are cel mai delicat gust și cea mai ușoară textură și se gătește puțin mai pufoasă decât alte tipuri de quinoa vegană.
Utilizare recomandată: Pune 2 căni cu apă într-o tigaie cu baza lată și așteaptă până când apa va fierbe. Se amestecă cu 1 cană de quinoa, se acoperă cu un capac și se readuce la punctul de fierbere. Se reduce flacăra și se fierbe aproximativ 20 – 25 de minute până când toată apa este absorbită. Când quinoa este preparată corespunzător, se pot observa mici “codițe” ondulate care ies din semințe. După ceasta poți folosi quinoa ca bază a unei salate keto sau ca o completare la felul principal.
Ingrediente: quinoa neagră*.
*ingredient certificat organic.
Se păstrează într-un loc răcoros și uscat.
Origine: Peru
Certificarea organică a produsului BG–BIO–22
250 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.