Fasolea Mung este un super aliment bogat în nutrienți și antioxidanți, care oferă beneficii sănătății. Este bogată în vitamine, minerale, proteine și fibre. Fasolea Mung încolțită are și mai mulți antioxidanți și aminoacizi. Fasolea vegană Mung conține fibre solubile și amidon rezistent, care ajută la sănătatea digestivă. Carbohidrații din fasolea Mung sunt mai puțin susceptibili să provoace flatulență decât ale altor legume bio. De fapt, aceștia pot promova pierderea în greutate și pot reduce nivelul colesterolului “rău” LDL, tensiunea arterială și nivelul zahărului din sânge. Fasolea Mung, care nu conține gluten, este sănătoasă, delicioasă și versatilă!
Utilizare recomandată: toarnă o cană de fasole organică Mung și 3 căni de apă într-o oală mare. Pune-le la fiert, apoi redu flacăra și fierbe până când se frăgezesc boabele. Acest lucru va dura aproximativ 30 de minute, apoi o poți adăuga la salate vegetariene sau la alte feluri de mâncare ecologică.
Ingrediente: fasole Mung*.
*ingrediente certificate organic.
Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.
Origine: China
Certificarea organică a produsului BG–BIO–22
500 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.