Știai că roșcova este un ingredient folosit în rețetele culinare?
Știm foarte bine lucrul acesta și, mai ales, modul în care să o folosim pentru a crea produse inovatoare cu gusturi irezistibile.
Roșcova aparține familiei fasolei și este o păstaie comestibilă. A fost folosită pentru a îndulci încă din trecutul îndepărtat. Structura sa bogată în vitamine și minerale îi conferă un loc binemeritat în pregătirea mâncărurilor și cosmetică. Roșcova este adesea folosită ca alternativă la cacao, în special în pregătirea mâncărurilor pentru cei mici. Nu conține ingrediente care să excite sistemul nervos, cum ar fi teobromina, cofeina sau feniletilamina. Un alt avantaj al roșcovei este conținutul scăzut de calorii.
Încearcă NOUL mix de budincă de roșcove și savurează gustul său delicat de caramel și cacao! Gata in doar un minut, cu siguranță va cuceri inimile întregii familii.
Rețeta pentru budinca de roșcove constă din mai multe ingrediente naturale, atent selectate. Produsul nu conține gluten, produse lactate și nici arome artificiale. Acest amestec de budincă de roșcove este neîndulcit, ceea ce înseamnă că rămâne la latitudinea ta ce tip de îndulcitor să folosești. Sugestiile noastre includ sirop de agave, zahăr de cocos, eritritol, zahăr muscovado, pudră de curmale și multe altele.
Pentru prepararea unei singure porții (10g) ai nevoie de următoarele:
– 10g amestec de budincă (1 lingură cu vârf)
– lichid la alegere (lapte, bazat pe plante sau apă)
– 100 ml pentru o textură fermă sau 150 ml pentru o textură cremoasă, ușoară
– îndulcitor la alegere (sirop de agave, zahăr de cocos, eritritol, zahăr muscovado, curmale pudră și multe altele)
Modul de preparare:
Toarnă aproximativ 20 ml de lichid într-un bol, apoi adaugă amestecul de budincă. Se amestecă bine până când acesta se dizolvă în lichid.
Toarnă restul de lichid într-o oală și adaugă cantitatea dorită de îndulcitor. Pune oala pe o plită preîncălzită și amestecă până când lichidul fierbe iar îndulcitorul se va dizolva.
Dă flacăra la minim. Se adaugă amestecul dizolvat la lichidul încălzit și se amestecă energic până se îngroașă.
Toarnă budinca finită într-un castron de desert și savureaz-o caldă sau rece. O poți folosi și în cazul în care dorești să prepari un tort de casă.
Ingrediente: amidon de porumb *, pudră de roșcove * (30%), sare.
* din agricultura ecologică. Poate conține urme de soia și nuci.
Certificare organica a produsului conform BG-BIO-22
Recenzii
Nu există recenzii până acum.