Amintirile din copilărie au gustul cremei de ciocolată!
Prepară desertul perfect folosind NOUL amestec de budincă de ciocolată Bett’r. Cu acesta, poți câștiga dragostea întregii familii în doar 1 singur minut!
Rețeta de budincă de ciocolată este compusă din câteva ingrediente foarte atent selecționate, principalul fiind cacaoa peruană. Mai mult, amestecul de budincă de ciocolată nu conține nici urmă de gluten, produse lactate și nici arome artificiale. Compoziția sa naturală îl face perfect pentru cei mici.
Amestecul de budincă de ciocolată este neîndulcit, fapt care îți oferă posibilitatea alegerii îndulcitorului preferat. Recomandările noastre sunt: sirop de agave, zahăr de cocos, eritritol, zahăr muscovado, curmale pudră și multe altele..
Pentru pregătirea unei singure porții (10 g) ai nevoie de:
– 10 g amestec de budincă (1 lingură cu vârf)
– lichid la alegere (lapte, băutură pe bază de plante sau apă)
– 100 ml pentru o textură fermă sau 150 ml pentru o textură cremoasă, ușoară
– îndulcitor la alegere (sirop de agave, zahăr de cocos, eritritol, zahăr muscovado, curmale pudră și multe altele)
Modul de preparare:
Toarnă aproximativ 20 ml de lichid într-un bol și adăugă amestecul de budincă. Se amestecă bine până în clipa în care amestecul de budincă se dizolvă în lichid.
Toarnă restul de lichid într-o oală și adaugă cât îndulcitor dorești. Pune oala pe o plită preîncălzită și amestecă până când lichidul fierbe, iar îndulcitorul se va dizolva.
Dă căldura la minim. Adaugă amestecul dizolvat în lichidul încălzit și amestecă energic până se îngroașă.
Turnați budinca rezultată într-un castron de desert și consum-o caldă sau rece. O poți folosi atunci când dorești să prepari un tort acasă.
Ingrediente: amidon de porumb *, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi * (22%), sare.
* din agricultura ecologică.
Certificare organica a produsului conform BG-BIO-22
Recenzii
Nu există recenzii până acum.