Ghee este produs prin topirea untului obișnuit de vacă. Acest super aliment se separă în grăsimi lichide, substanțe solide din lapte și impurități. Odată separate substanțele solide din laptele vegan și impuritățile, sunt îndepărtate, astfel încât rămân doar grăsimile pure. Ghee are o culoare de chihlimbar și un gust delicat de nucă.
Beneficiile principale:
Ghee are un conținut scăzut de proteine din lapte, care este un alergen puternic. Acest lucru face ca super alimentul Ghee să poată fin consumat de către persoanele sensibile la lactoză și cazeină.
Acest unt keto este rezistent la tratamentul termic deoarece are un punct ridicat de fierbere (250 °C). Poate fi folosit pentru prăjit și gătit la temperaturi ridicate.
Untul Ghee, fără gluten, poate fi un adaos bun pentru multe diete – keto, paleo, fără gluten, ayurvedice, întreg 30 sau FODMAP.
Utilizare recomandată: poate fi folosit ca unt vegan obișnuit, întins pe feliile de pâine, la sanvișuri naturale sau pentru gătit. Ghee este încă folosit în masajul ayurvedic și ca bază pentru unguentele naturale din plante pentru tratarea arsurilor și erupțiilor cutanate.
Ingrediente: unt de vacă*.
*ingredient certificat organic.
Se păstrează într-un loc răcoros și uscate. Odată deschis, se păstrează în frigider și se consumă în maxim 2 luni.
Origine: Bulgaria
Certificarea organică a produsului BG–BIO–22
450 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.