Migdalele neprelucrate conțin o mulțime de grăsimi sănătoase, magneziu și vitamina E. În timp ce nucile au un conținut scăzut de carbohidrați, acestea au un conținut bogat în proteine și fibre. Studiile demonstrează că consumul migdalelor și al altor alune poate instala mai repede senzația de sațietate, ajutându-te astfel să consumi mai puține calorii.
Beneficiile pe care le aduc migdalele sănătății includ niveluri reduse ale zahărului din sânge, tensiune arterială redusă și niveluri mai mici de colesterol.
Recomandare de utilizare: adaugă migdale la micul dejun, deserturi sau consumă-le pe post de gustare. Recomandăm să le înmoi în apă timp de aproximativ 2-3 ore înainte de a le consuma.
Ingrediente: migdale*.
*ingredient certificat organic.
A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Origine: UE
Certificarea organică a produsului de către BG–BIO–22
200 g
Va fi folosit în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate
Recenzii
Nu există recenzii până acum.