Dietă, Fără gluten, Fără lactate, Keto, Mese, Patiserie, Potrivite pentru copii, Rețete, Vegan, Vegetarian

Rețeta pentru pâine fără gluten

Gluten-free breads recipe

Iată rețeta noastră pentru pâine fără gluten. Aceasta este realizată vegan, fără gluten, potrivită unui regim keto.

Ingredientele pentru 4 pâini mici, fără gluten:

  • 150 g migdale, măcinate mărunt
  • 30 g făină de cocos
  • 20 g semințe de in, măcinate
  • 20 g coji
  • ½ de linguriță de praf de copt
  • ½ linguriță de sare
  • 15 g ulei de măsline
  • ½ linguriță de oțet
  • 240 gr de apă caldă
Gluten-free breads recipe

Instrucțiunile pentru rețeta de pâini fără gluten

Preîncălzește cuptorul la 180 ° C, cu ventilatorul pornit.

Acoperă o tavă de copt cu hârtie de copt.

Într-un bol, amestecă toate ingredientele uscate: migdalele măcinate, făina de cocos, semințele de in, cojile, pudra de copt și sarea. Într-un alt bol, amestecă uleiul de măsline, oțetul și apa caldă.

Se toarnă lichidul în trei părți peste ingredientele uscate, amestecând cu o lingură după fiecare adăugare de lichid. Lasă aluatul timp de 10 minute astfel încât ingredientele uscate să absoarbă bine lichidul. Frământă cu mâna. Trebuie să obții un aluat moale care nu se lipește.

Separă aluatul în patru părți egale și formează pâinicile.

Umezește-le ușor suprafața cu apă și presară-le cu semințe de susan sau alt tip de semințe sau nuci, după preferințe.

 

Coace-le în cuptorul preîncălzit timp de 20-25 de minute – pâinile trebuie să aibă o crustă ușor aurie și tare la atingere, iar dacă introduci un băț în mijlocul lor, acesta ar trebui să iasă curat.

Permite pâinilor să se răcească complet înainte de a le consuma.

Cumpără produsele din rețetă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *