Familia de companii Smart Organic ( Smart Organic AD* și filialele sale Smart Organic Gmbh** și Smart Organic Romania SRL*** ) vor fi denumite pe scurt Smart Organic, în textul care urmează.

 

*Smart Organic AD

6 Damyanitsa str.

1619 Sofia

Bulgaria

 

**Smart Organic Gmbh

 

Bad Antogast 1

Oppenau, 77728

Germania

 

***Smart Organic Romania SRL

str. Alba Iulia Nr. 60, Ploiești

România

 

Responsabilitatea pentru conținut

În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili pentru propriul conținut de pe aceste pagini în conformitate cu legile generale, în conformitate cu Secțiunea 7 (1) TMG. Conform §§ 8 până ala 10 TMG, noi, ca furnizori de servicii nu suntem obligați să monitorizăm informațiile transmise sau stocate de la terți sau să cercetăm circumstanțele care indică activitate ilegală.

Obligațiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legile generale rămân neafectate. Cu toate acestea, răspunderea în acest sens este posibilă numai din momentul în care am luat la cunoștință o anumită încălcare a legii. De îndată ce vom fi conștienți de astfel de încălcări, vom elimina conținutul imediat.

Responsabilitatea pentru linkuri

Oferta noastră conține linkuri către site-uri web externe ale unor terți, conținut asupra căruia nu avem nicio influență. Din acest motiv, nu vom accepta nicio răspundere pentru acest conținut extern. Furnizorul sau operatorul respectiv este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor către care te trimit linkurile. Paginile respective au fost verificate pentru eventuale încălcări legale în momentul creării linkului. În momentul creării linkului nu se distingea niciun conținut ilegal.

Un control permanent al conținutul paginilor către care te trimite linkul nu este rezonabil fără dovezi concrete ale unei infracțiuni. De îndată ce vom fi informați cu privire la încălcările legale, vom elimina imediat aceste linkuri.

Drepturi de autor

Conținutul și lucrările de pe aceste pagini create de către operatorul site-ului sunt supuse legii germane a dreptului de autor. Duplicarea, prelucrarea, distribuirea și orice fel de utilizare dincolo de limitele legii drepturilor de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestor pagini sunt permise numai uzului privat, necomercial.

În măsura în care conținutul de pe această pagină nu a fost creat de operator, drepturile de autor ale terților sunt respectate. În special conținutul terților este marcat ca atare. Cu toate acestea, dacă vei observa o încălcare a drepturilor de autor, te rugăm să ne informezi. De îndată ce devenim conștienți de nerespectarea legii, vom elimina un astfel de conținut.