ANGRO

Găsirea de produse atractive pentru clienții tăi la un preț rezonabil poate fi o provocare, indiferent dacă conduci un magazin organic, o afacere de comerț electronic sau un lanț de supermarketuri.

Noi, cei de la Smart Organic, ajutăm comercianții și distribuitorii să rămână în concordanță cu tendințele alimentelor sănătoase pentru a atrage consumatorii conștienți cu privire la starea de sănătate. Datorită rețelei noastre de parteneri, produsele noastre sunt disponibile în mii de puncte de vânzare din peste 60 de țări din întreaga lume

De la mici magazine organice, magazine alimentare, operatori de tonomate până la marile lanțuri de  supermarketuri și farmacii.

Lucrând cu noi te vei putea folosi in plin de echipa noastră sârguincioasă de cercetare și dezvoltare, care dezvoltă în mod constant noi produse pentru a satisface nevoia de produse organice la nivel global.

Obține datele de conectare b2b astăzi și comandă online la prețuri angro cu livrare gratuită în UE pentru comenzi mai mari de 199 EUR (cu excepția Maltei și a Ciprului)